BSC Cleaning: schoonmaakbedrijf in Jette, Brussel

 

Gratis offerte

Uw partner in schoonmaak sinds 1995!

Schoonmaakbedrijf

Grondig reinigen, dat is ons vak
Bent u zaakvoerder of projectleider in een bouw- of renovatiebedrijf, handelaar of schooldirecteur, particulier of beheerder van een eigenarengroep?

En zoekt u een bedrijf dat uw ruimtes schoonmaakt precies zoals u dat wenst? Vertrouw dan op schoonmaakbedrijf BSC Cleaning uit Brussel (Jette). Wij zijn het 100% waard!

Grondige aanpak voor vlekkeloos resultaat

Wij doen meer dan schoonmaken. Reken ook op BSC Cleaning om het groot huisvuil op te halen en weg te voeren. En voor alles wat valt onder de noemer ‘facility management’. Voorbeelden? Alle soorten onderhoudswerken, renovatie, plafonnerings- en schilderwerken, verwijdering van graffiti, hogedrukreiniging, ontsmetting van informaticamateriaal.
En altijd met dezelfde missie: aan uw hoogste eisen voldoen!

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij antwoorden binnen de kortste keren. En met de glimlach!

BSC Cleaning staat voor netheid en onderhoud

Sinds 1995 zet dit algemene schoonmaakbedrijf zijn ervaring en competenties in over heel België. Van klassieke poetsbeurten tot grote schoonmaak, maar ook om ruiten en vloeren te reinigen. Onze dienstverlening omvat een waaier van domeinen zoals:
•  schoonmaak van bedrijven, winkels, scholen, showrooms, sporthallen, gemeenschappelijke ruimtes;
•  reinigen van ruiten, ramen en deuren;
•  opfrissen en onderhouden van al uw vloeren, zoals parket, natuursteen, linoleum, pvc, tapijten;
•  grote schoonmaak als eenmalige service: van uw bedrijf, woning of werf – voor en/of na werken, verhuizing, feest, overstroming of brand.

BSC is kleinschalig. Dat stelt ons in staat om snel en gepast op al uw vragen in te gaan. Wij garanderen bovendien kwaliteitswerk aangepast aan uw concrete situatie,

wensen en noden. Daarvoor zetten we betrouwbare schoonmaakteams in die zijn opgeleid in moderne schoonmaaktechnieken.

Brochure B.S.C. Cleaning